Potrebujeme: KORPUS - 5 vajec, 20 dkg práškového cukru, 1 dcl teplej vody, 1 dcl oleja, 20 dkg polohrubej múky, 1 prášok do pečiva PLNKA - 2 šľahačky v prášku, 2 stužovače, 2 x vanilínový cukor, 2 kyslé smotany ŽELATÍNA - cukrárenské červené želé, 1/2 l čistej vody, 3 lyžice práškového cukru, jahody.
Ako na to: KORPUS - žĺtky s cukrom vymiešame do peny, pridáme múku premiešanú s práškom do pečiva, potom vodu a olej. Poriadne vymiešame. Nakoniec vyšľaháme sneh z 5 bielkov a zľahka vmiešame k zmesi. Zmes vylejeme do vymúčenej tortovej formy. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov cca 30 minút. PLNKA - Šľahačky vyšľaháme so stužovačmi, smotany vymiešame s vanilínovým cukrom a všetko spolu premiešame. ŽELATÍNA - všetko spolu zmiešame, privedieme do varu, povaríme cca 1 minútu. Necháme trocha vychladnúť ( občas premiešame ). Korpus potrieme jahodovým džemom, vylejeme a rovnomerne rozotrieme plnku, poukladáme jahody a nakoniec dáme vychladenú želatínu.
Dáme stuhnúť do chladničky na cca 3 hodiny.