Recepty


„Chutné recepty na každý deň“

Kaleráb s vajíčkom

Potrebujeme: 1kg kalerábu, 8 vajíčok, 2 cibule, soľ, vegeta, olej.

Ako na to: kaleráb ošúpeme a nakrájame na menšie kocky. Do hrnca s vodou dáme kaleráb, pridáme 2KL vegety a varíme asi jednu hodinu, respektíve do zmäknutia kalerábu. Keď je kaleráb mäkký, tak ho scedíme a necháme odkvapkať. Cibuľu si nakrájame najemno a v hrnci na oleji urestujeme. Pridáme kaleráb, vajíčka, osolíme a miešame do stuhnutia vajíčok.

Kaleráb s vajíčkom

Kaleráb s vajíčkom

Kaleráb s vajíčkom

Kaleráb s vajíčkom

Podávame s bielym čerstvým chlebom.

Kaleráb s vajíčkom

...

Niečo nové do kuchyne?