Potrebujeme: bledé a tmavé BEBE keksy, 250g jemného tvarohu, 2 biele čokolády, smotana na šľahanie, kúsky kokosu, likér Amaretto (alebo akýkoľvek iný, poprípade dobrý sirup, džús – pre deti), jahody, mango (akékoľvek ovocie podľa vlastnej chuti, kľudne aj mandarinky, ananás z plechovky), pasion fruit.
Ako na to: zvlášť si pomelieme bledé aj tmavé keksy, ale tmavé pomelieme aj s 2PL kokosu. Mango a jahody si rozmixujeme, alebo nakrájame na menšie či väčšie kúsky, podľa chuti. Krém si vyšľaháme z tvarohu, rozpustených bielych čokolád a smotany na šľahanie. A potom už len vrstvíme do pohárov – pomleté keksy, krém a ovocie. Naše cheesecaky sú: Jahodový - pomleté bledé kekse pokvapkané amaretto likérom + krém, rozmixované jahody a lístky z mäty. Mango - pomleté tmavé kekse s kokosom + krém a vrch rozmixované zrelé mango dozdobené kúskami kokosu a pasion fruit. Kombinovať a zdobiť môžete podľa vlastnej fantázie.
Nakoniec necháme chladnúť v chladničke aspoň 6 hodín.