Potrebujeme: kuracie prsia (2ks), cuketa, baklažán, mrkva, petržlen, cibuľa, jarná cibuľka, cesnak, biele víno, olivový olej, korenie na mäsko, zeleninový bujón.
Ako na to: kuracie prsia si nakrájame na kocky a v miske zmiešame s olivovým olejom a korením, dáme do chladničky a necháme hodinu odstáť. Pripravíme si všetku zeleninu - cesnak a cibuľku nakrájame najemno, ostatnú zeleninu na kocky. Na rozohriatej panvici s trochou olivového oleja postupne opražíme všetko mäso a vyberieme ho na bok do misky. Orestujeme cibuľu, jarnú cibuľku, cesnak a postupne pridávame cuketu, baklažán, mrkvu a petržlen. K zelenine prilejeme cca polovicu pohára vody a pridáme polovicu zeleninového bujónu, dusíme 10 minút. Pridáme cca 1 dcl vína a necháme vyredukovať. Mäso pridáme k zelenine a necháme na miernom ohni ešte cca 5 minút a odstavíme.