Recepty


„Chutné recepty na každý deň“

Oškvarková pomazánka

Potrebujeme: 500g pomletých bravčových oškvarkov, 2PL horčice, 1dcl paprikovej pomazánky (posekaná, pomletá čerstvá červená paprika - kápia), 100g perly alebo iného masla, 3 vajcia uvarené natvrdo, 1 cibuľa, soľ.

Oškvarková pomazánka

Ako na to: cibuľu a vajcia si nakrájame nadrobno. Všetky suroviny dáme do misky, dobre premiešame a podľa chuti dosolíme.

Oškvarková pomazánka

Oškvarková pomazánka

Oškvarková pomazánka

Pomazánku necháme 1 deň (alebo aspoň hodinku, dve) „odležať“ v chladničke. Podávame s čerstvým chlebom alebo bagetou so zeleninovou oblohou.

Oškvarková pomazánka

Niečo nové do kuchyne?