Recepty


„Chutné recepty na každý deň“

Pečeňová nátierka

Potrebujeme: pečeňovú paštétu (cca 150 - 180g), 3 vajíčka, 1 cibuľu, soľ, korenie, majoránku, olivový olej.

Pečeňová nátierka

Ako na to: cibuľu si ošúpeme a nakrájame na drobno a osolíme. Na panvici s troškou oleja ju urestujeme dosklovita, asi tak 3 až 5 minút. Potom pridáme paštétu, ktorú za stáleho miešania ďalej restujeme nejaké 3 minútky, paštéta sa nám tak trochu rozpustí. Nakoniec pridáme vajíčka, korenie a štipku majoránky a miešame do stuhnutia vajec. Mala by nám vzniknúť hmota podobná praženici.

Pečeňová nátierka

Pečeňová nátierka

Pečeňová nátierka

Pečeňová nátierka

Môžeme hneď podávať teplé, ale dobre to chutí aj studené.

Pečeňová nátierka

...

Niečo nové do kuchyne?