Potrebujeme: morské plody (akékoľvek, čerstvé či mrazené, ale nie v nejakom náleve – krevety, sépie, chobotničky, kalamáre, atď...), cibuľu, papriku, 2 mrkvy, cherry paradajky, sójovú omáčku, sladkú chilli omáčku, olivový olej, soľ, korenie, granulovaný cesnak (alebo dva strúčiky).
Ako na to: zeleninu si nakrájame podľa obrázku, mrkvu na tenšie hranolčeky, aby sa nám stihla prepiecť a poukladáme na plech na papier na pečenie. Pridáme očistené a umyté morské plody, ak máme väčšie „príšerky“, ako napr. čerstvú sépiu, tak ich pokrájame na menšie kúsky. Prelejeme omáčkami a olivovým olejom, osolíme, okoreníme, posypeme sušeným cesnakom, ak máme čerstvý cesnak, ten nakrájame na tenké plátky. Zľahka rukami premiešame. Dáme piecť do vyhriatej rúru na 200 stupňov. Pečieme takých 20 maximálne 25 minút.
Podávame s čerstvým pečivom (napr. nakrájaná bageta, mierne pripečená v rúre), alebo s čímkoľvek načo máme chuť.