Potrebujeme: 200g WOK cestovín, 1 stredná cibuľa, 1 tofu (môže byť aj údené), 1 konzerva pretlaku, 200g kečupu, zmes korenia (akú máme), bazalka, 1KL medu, strúhaný parmezán, olej.
Ako na to: cibuľu si nakrájame na drobno a tofu si nastrúhame na hrubom strúhadle, alebo nakrájame na rezančeky. Na oleji si speníme cibuľu, pridáme tofu a prehrejeme. Ďalej pridáme pretlak, kečup, zmes korenia, bazalku, lyžičku medu, podlejeme 0,5L vody, premiešame a pomaly dusíme. Po 15-20 minútach dusenia pridáme cestoviny. Za stáleho miešania sú cestoviny asi za 5 až 7 minút hotové. Ak sa nám zdá byť omáčka príliš hustá, pridáme ešte 1dcl vody.
Hotové cestoviny servírujeme posypané parmezánom, ktorým nešetríme.